Di Cosa Parla La Canzone Hotel California?

Il vero significato di Hotel California Ascoltare Hotel California è un trip. La canzone parla di un’iniziazione, il passaggio di un ragazzo dall’adolescenza all’età adulta attraverso un pomeriggio di amore e di sesso con una ragazza conosciuta da poco, forse una prostituta, in un albergo demodé e lontano dalle autostrade.

Wat is het verhaal achter Hotel California?

Het gaat over de muziekindustrie in de jaren 70 en alles wat het met zich meebracht. Vooral de genotzucht aan de Californische kust, met zijn beruchte drugscultuur, worden in Hotel California onder de loep gelegd. Henley zei dat het liedje gaat over de ‘onderbuik van de Amerikaanse droom’.

Welke band had een wereldhit met Hotel California?

Een Mexicaans hotel is voor de rechter gedaagd door de Amerikaanse band The Eagles omdat het inbreuk zou maken op de naam van hun grootste hit. Het hotel heet namelijk ‘Hotel California’.

Hoe lang duurt het liedje Hotel California?

Hotel California (single)

Hotel California
Duur 6:30
Label Asylum Records
Schrijver(s) Don Felder, Glenn Frey, Don Henley
Producent(en) Bill Szymczyk

Hoe oud is Hotel California?

Hotel California is de beste en meest bekende plaat van de Amerikaanse band Eagles. De lp verschijnt op 8 december 1976. Van de plaat gaan er wereldwijd meer dan 32 miljoen over de toonbank. Het nummer Hotel California is één van de beste rocksongs aller tijden.

Van wie is de hit Hotel California?

Eagles-gitarist Joe Walsh over hun grootste hit: ‘California was één groot hotel’ In 1976 brengt Eagles het album Hotel California uit, waar ook de gelijknamige hit op te vinden is. In de Top 2000 a gogo legt hij uit wat de werkelijke betekenis achter ‘Hotel California’ is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector