Come Sono Gli Hotel Ibis?

Ibis, presente con oltre 900 hotel in 45 Paesi, è il brand leader dell’hotellerie economica di Accor, forte di uno standard in grado di offrire i servizi di un hotel moderno al miglior rapporto qualità/prezzo sul mercato, assicura ai suoi clienti: una localizzazione vicina ad aeroporti, stazioni, centri d’affari e turistici

Wat is het verschil tussen Ibis en Ibis Styles?

Ibis Styles

Kenmerkend aan deze hotels is dat alle hotels verschillend zijn. Dit komt omdat het van oorsprong niet-Ibis hotels zijn, opgekocht door Ibis. En zo kun je in de ene stad in een retro-achtig hotel komen en in de andere stad in een supermodern hotel. In het centrum van Amsterdam vind je een Ibis Styles.

Wat is het verschil tussen Ibis en Ibis Budget?

Er zijn begin 2015 reeds 1012 ibis-hotels wereldwijd. Het hotel biedt een ontbijt en persoonlijke service dag en nacht. Om de samenhang tussen de All Seasons, Etap en ibis hotelketens als budgetketens te versterken, besliste Accor in 2011 All Seasons te hernoemen naar ibis Styles en Etap naar ibis Budget.

Hoe laat uitchecken Ibis?

Je dient uiterlijk om 12.00 uur uit te checken. Laat uitchecken is mogelijk tegen een toeslag van EUR 10 (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Er is een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice beschikbaar.

Wat kost ontbijt in Ibis hotel?

Indien u vooraf reserveert zijn de kosten voor het ontbijt € 11,- per persoon. Op de ochtend zelf bedraagt het € 14,-.

Waar staat Ibis voor?

De ibis is een ooievaarachtige vogel waaraan in het Oude Egypte een grote symbolische betekenis, hibi genaamd, werd toegekend. Ook nu nog wordt hij als heilige ibis aangeduid. De vogel heeft ongeveer een lengte van 75 centimeter. Zijn verenkleed is wit en de kop en staartveren zijn zwart.

See also:  Come Arrivare Alle Cinque Terre?

Hoeveel sterren heeft IBIS?

Kies een passende kamer uit de verschillende kamertypes in het 3-sterren ibis Hotel Utrecht.

Wat betekent 24 uurs receptie?

De receptie is de plek waar de gast kan inchecken, uitchecken en op allerlei gebied informatie kan krijgen. Er is veel gasten contact en in de meeste hotels is de receptie 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand.

Hoeveel ibis hotels zijn er in Nederland?

ibis, onderdeel van hotelketen AccorHotels, vergroot daarmee het totale aantal hotels van 18 naar 20 in Nederland.

Hoe werkt online inchecken hotel?

Op de dag van aankomst ontvangen ze een welkomstbericht via sms. Deze bevestigt de kamer, geeft aan dat de sleutel klaar ligt en toont praktische reisinformatie (bijvoorbeeld transport-services naar het hotel of toegangscodes tot de parkeerplaats).

Wat is een budget kamer?

Een budgetkamer of voordeelkamer is extra scherp geprijsd en is daarom vaak beperkt beschikbaar. Bij dit soort kamers is het niet mogelijk om preferenties toe te voegen en bepaalt de accommodatie waar je precies terecht komt. Qua ligging en faciliteiten kunnen deze kamers iets afwijken van de standaard kamers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.